U trendu

Unapređen rad Uprave za trezor u novopazarskom kraju

NOVI PAZAR – Delegacija Uprave za trezor na čelu sa direktorom Markom Gverom, u okviru redovnih aktivnosti obilaska svih filijala i ekspozitura uprave i analize njihovog rada, posetila je danas novopazarski kraj.

Obilazeći filijalu Uprave za trezor u Novom Pazaru i ekspoziture u Raški, Sjenici i Tutinu, Gvero je istakao zadovoljstvo zbog načina na koji one posluju i zbog činjenice da je njihov rad unapređen postavljanjem savremenih redomata, čime je korisnicima omogućeno da sve poslove iz nadležnosti Uprave za trezor obavljaju bez gužve, stresa i dugotrajnog čekanja.

Uprava za trezor radi na poboljšanju i modernizaciji celokupne svoje mreže, koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura širom Srbije.

Direktor Gvero je još jednom naglasio opredeljenost Uprave da sve poslovne jedinice u zemlji ravnomerno unapređuje i da korisnicima obezbedi jednako visok kvalitet svojih usluga svuda gde posluje.

Podsetio je građane da na šalterima Uprave za trezor mogu vršiti plaćanja računa i dažbina potpuno besplatno ili uz najniže provizije i pozvao ih da koriste ovu mogućnost i na taj način ostvaruju značajne uštede svakog meseca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar