U trendu

Unkovic: Dunav pokriva trecinu trzista osiguranja poljoprivre

OSEČINA – Dunav osiguranje je lider na tržištu osiguranja poljoprivrede i obuhvata trećinu tog tržišta, kazala je danas direktorka filijale Dunav osiguranja u Valjevu Tatjana Unković danas na Sajmu šljive u Osečini.

Ova kompanija na Sajmu se predstavlja na svom štandu i jedna je od pokrovitelja manifestacije.

Unković je naglasila da njena kompanija kroz radionice i u neposrednom kontaktu sa poljoprivrednicima nastoji da širi svest o značaju osiguranja za poljoprivredne proizvođače.

„Mere subvencija koje sprovodi Srbija predstavljaju nam vetar u leđa u proširenju odluka ka osiguranju poljoprivrede“, rekla je Unković.

Dodala je da je kompanija istrajna u svojim ciljevima kako bi obezbedila sigurniju budućnost poljoprivrednim proizvođčima i da su postignuti rezultati iz godine sve bolji.

Istakla je da Dunav osigiranje ima svoj štand na Sajmu šljive gde je aktivan učesnik od 2006. godine.

Smatra da su ovakve manifestacije od izuzetnog značaja zbog neposrednog kontakta sa osiguranicima, jer iz kompanije imaju priliku da direktno predstave svoje znanje, iskustvo i preporuke.

Dunav osiguranje, kao društveno odgovorna kompanija, kazala je, u kontinuitetu podržava i organizuje sajamske manifestacije ovog tipa.

Unković je poručila da njena osiguravajuć kuća nastoji da proširi poslovanje na oblast zapadne Srbije i Podgorina.

„Osiguranje možemo smatrati investicijom za budućnost i polako, ali sigurno poljoprivredni proizvođači shvataju značaj osiguranja i odlučuju se za osiguranje svojih gazdinstava“, rekla je Unković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar