U trendu

Uz kartu do Bara popusti u turističkim i ugostiteljskim obje

BEOGRAD – Železničko preduzeće „Srbija voz“ pokrenulo je letnju kampanju „Kupi kartu, ostvari popust“ u unutrašnjem saobraćaju i „Vozom do Bara“ u međunarodnom saobraćaju.

Putnici kupovinom karte u unutrašnjem saobraćaju, u toku njenog važenja, mogu da ostvare popuste za posetu muzejima, zanatskim i ugostiteljskim objektima, zabavnim parkovima, bazenima i slično, rečeno je Tanjugu u „Srbija vozu“.

U saradnji sa „Železničkim prevozom Crne Gore“ i Turističkom organizacijom Bar pokrenuta je i akcija „Vozom do Bara“ koja donosi i mnoge popuste u turističkim i ugostiteljskim objektima u Srbiji i Crnoj Gori, u roku od 10 dana od putovanja.

Kampanja je do sada organizovana sa Turističkim organizacijama Beograda, Jagodine, Vršca, Užica i Zlatibora, a ove godine su se priključili i Valjevo, Šid, Niš i Sremska Mitrovica.

Iz „Srbija voza“ poručuju da se karte mogu nabaviti po pristupačnim cenama i pozivaju i ostale gradove da se priključe ovoj akciji radi promocije turizma i putovanja vozom.

Više informacija o pomenutoj akciji se može naći na sajtu Srbija Voz a.d, na sajtu Turističke organizacije Bar, kao i na sajtu Železničkog prevoza Crne Gore.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.