U trendu

Zaječarsko pivo ponelo priznanje 'Miljenik potrošača'

Zaječarsko pivo, brend kompanije HEINEKEN Srbija, osvojilo je priznanje „Miljenik potrošača“, u kategoriji „Pivo“ u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju tradicionalno organizuje udruženje Moja Srbija već 12 godina, uz podršku grada Beograda, saopšteno je danas.

Ovo priznanje koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, danas je zvanično uručeno predstavnicima kompanije, u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Zaječarsko pivo je brend koji čuva svoju dugu tradiciju, zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i originalnoj recepturi, prepoznatljiv je po svojoj crvenoj etiketi, očuvanju ćiriličnog pisma na ambalaži i jedinstvenom
ukusu, poručeno je iz ove kompanije.

Group brand manager u kompaniji HEINEKEN Srbija Tamara Pajević, rekla je da je Zaječarsko pivo autentičan domaći proizvod i biser istočne Srbije koji poštuje i neguje tradiciju.

„Veliko nam je zadovoljstvo što su nam potrošači u Srbiji ukazali poverenje i zahvaljujući njima je naš brend poneo priznanje „Miljenik potrošača“. Veliki rad i posvećenost tima na očuvanju autentičnosti i recepture ovog piva, omogućili su da Zaječarsko više puta bude dobitnik nagrade potrošača za omiljeno pivo u Srbiji“, istakla je Pajević.

Iz kompanije su istakli da je društveno odgovorno i održivo poslovanje, duboko ukorenjeno u sve korporativne i brend aktivnosti HEINEKEN-a Srbija, a samo kroz Zaječarsko brend u toku izazovne godine, realizovane su mnogobrojne aktivnosti.

U saradnji sa Bankom hrane, zajedno sa potrošačima Zaječarskog piva, donirano je 100.000 obroka za ugrožene gradjane Srbije, a akciji su se pridružili i zaposleni u kompaniji, koji su donirali hranu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.