U trendu

Zaštitite svoju imovinu u AMS Osiguranju

BEOGRAD – AMS Osiguranje poziva građane da osiguraju svoju imovinu na pravi način tako što će zaključiti polisu osiguranja imovine u toj osiguravajućoj kući.

„Ako ste u strahu da vam mogu obiti stan i odneti sve ono u šta ste godinama ulagali mnogo novca i truda, onda je AMS Osiguranje pravo rešenje za vas! Osigurajte svoju imovinu na pravi način, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu i brigu o svom domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja“, poziva se u saopštenju.

U ovoj ustanovi moguće zaključiti polisu osiguranja domaćinstva ne samo od provalnih krađa, već i od vremenskih nepogoda, požara, izliva vode iz instalacija ili drugih rizka, u skladu sa uslovima osiguranja.

„Najbolje od svega je što ćete sa ovom polisom, ukoliko je ugovoreno, biti pokriveni i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu i komšijama“, naglašava AMS Osiguranje.

Dodaje se da se premija osiguranja domaćinstva utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji se osigurava, a ukoliko uz osiguranje stana ili kuće klijent odluči da osigura i stvari, u AMS Osiguranju može ostvariti dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije.

„AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite osiguranje domaćinstva brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs“ naglašava se ui saopštenju.

U AMS Osiguranju građani mogu osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja zaključivanjem polise Kasko osiguranja, a premija se možete plaćati u 12 mesečnih rata, dok se za izmirivanje premije u celini odobrava dodatni popust.

„Počnite da živite bezbrižan život još danas! Čekamo vas na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili nas kontaktirajte na broj telefona 0800-009-009“, naglašava AMS Osiguranje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.