Glišić: Nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada neće biti

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da nikakvih prelaznih ili izmišljenih vlada, što traži opozicija, neće biti.

On je u intervjuu za Alo naglasio da u Srbiji može da bude formirana samo ona vlada koju je narod izabrao i podržao na izborima.

Glišić je ocenio da opozicija svojim ponašanjem i kroz svoje govore podstiče nasilje, navodi ljude da kroz nasilje izražavaju neko svoje političko nezadovoljstvo, ili neki politički stav i takve ljude okuplja oko sebe.

„Takvih izjava je bilo mnogo. Od toga da će predsedniku dete da zatvore u šaht, da će brata da mu obese, da će njega da ubiju, da će roditelje da mu uklone, likvidiraju. Sam podatak da su napali i sa leđa udarili jednu ženu govori o tome o kakvim se kukavicama radi“, rekao je Glišić.

Dodao je da je vrhunac licemerja to što opozicija sebe naziva „Srbija protiv nasilja“.

Glišić je rekao da na novim izborima u Beogradu 2. juna naprednjaci očekuju bolji rezulatt nego u decembru.

„Analizirali smo gde smo pogrešili i gde smo eventualno napravili neki propust. Trudimo se da to ispravimo. Vrlo smo samokritični prema sebi, prema našim ljudima sa kojima smo radili. Gledamo da ispravimo greške i da nekim svojim lošim postupkom ili nekom svojom neodmerenom izjavom ili lošom aktivnošću ne urušimo dobru politiku koja je vođena u Beogradu i ugled predsednika (Srbije Aleksandra) Vučića“, podvukao je Glišić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.