U trendu

Naslovne strane dnevnih novina izdanja za četvrtak 9. novembar

Dnevne novine izdanja za četvrtak 9. novembar 2023. godine najavljuju sadržaje o izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije ka EU, donose teme o izborima, zbivanjima na Kosovu i sukobu na Bliskom Istoku.

ALO – Iz nastupa predsednika države Aleksandra Vučića „U 2024. dvocifren rast plata“. U Paraćinu „Ocu razbio lobanju zbog imanja“.

BLIC – Povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU „Srbija deo EU i pre punog članstva“. Iz nastupa predsednika države Aleksandra Vučića „Nije lako trpeti kad ti vređaju porodicu“.

VEČERNJE NOVOSTI – Iz nastupa Vučića „Država sprema dodatni plan za povećanje plata i penzija“. Iz Prištine „Srbe ubijali i proterivali, sad bi da tuže za genocid“.

DANAS – „Dogovor sa Kosovom pa milijarede od Unije“, povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU. Spekulacije ko će doći umesto Aleksandra Vulina „Božo Prelević: Na vrhu BIA vidim jedino Vučića“.

NOVA – List navodi da vlast planira da manipuliše u izborima „Menjaju prebivalište i prave fantomske liste“. Da je najstarijim građanima oteto između 700 i 840 miliona evra „Penzionerima sa 50.000 dinara penzije, država uzela skoro 300.000“.

INFORMER – List o opoziciji „Traže da NATO sruši Vučića“. Ljubav jača od bolesti „Donirala bubreg dečku“.

KURIR – „Ništa im nije sveto“, list o opoziciji. Gaza „Invazija, vode se krvave borbe u tunelima“.

SRPSKI TELEGRAF – Da BRIKS potpuno menja svetski poredak „Četiri poluge za slom Amerike“. List o opoziciji „Vučiću sad napali malog Vukana“.

POLITIKA – „Vučić: Napadima na porodicu žele da me izbace iz koloseka“, iz nastupa predsednika Vučića. Povodom izveštaja Evropske komisije o napretku Srbije ka EU „Podsticaj Beogradu za približavanje EU“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар