U trendu

Naslovne strane za četvrtak 21. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 21. septembar, pišu o hapšenju pedofila u Srbiji i o pretnji ministra unutrašnjih poslova Kosova predsedniku Srbije da će biti uhapšen ako ode tamo.

BLIC – O odbrani profesora glume Mike Aleksića optuženog za seksualno zlostavljanje: „Mikina sramna režija“. List prenosi i izjavu lekara Dragana Radovanovića koji kaže da ima nade da se Boriša Simanić vrati košarci.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da su mašine i veštačka inteligencija već sada „pametne kao Ajnštajn“. „Gde su bili principi kada je rušena i cepana Srbija“ pita list pošto je predsednik SAD Džozef Bajden u UN govorio o poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

DANAS – „Izbori na proleće su povoljniji za opoziciju“, smatraju analitičari i političari. List prenosi i intervju s kardiohirurgom Boškom Đukanovićem: „Diktatori u Srbiji ne prolaze baš najbolje“.

NOVA – List piše da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban „jedan drugom čuvaju leđa“ i da je Vučić „Srbiju vezao za najvećeg autokratu u EU“. „Novca ima za Crkvu i stadione, ali ne i za inovativne lekove“, piše list o tome što su sredstva namenjena novim lekovima preusmerena na druge stvari.

POLITIKA – „Savet bezbednostiUN treba hitno da raspravlja o KiM“ – rekao Vučić. List piše i da premijer Kosova Aljbin „Kurti uz pomoć lažnih odbornika otima sever Kosova“.

KURIR – Repriza pakla“, teror koji na sudu proživljava Milena Radulović odvraća žrtve da prijave seksualno zlostavljanje. List piše i da su „Građani pohrlili po „Bolje cene“ i da su određeni proizvodi poput ulja i brašna, koji su u okviru ove akcije pojeftinili, već rasprodati.

SRPSKI TELEGRAF – „Britnaci obučavaju Kurtijeve specijalce za bliske sukobe“. List piše i da je čečenski lider u jako lošem stanju i da mu otkazuju bubrezi.

INFORMER – „Kurti otima Srbe, preti da će da uhapsi Vučića“. List piše i o akciji Armagedon u kojoj je uhapšen pedofil i još deset manijaka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar