U trendu

Naslovne strane za četvrtak 28. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz Bora, odluci Komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da prihvati izveštaj koji preporučuje prijem Kosova u Savet Evrope, o raskidu saradnje Novaka Đokovića i njegovog trenera i o drugim temama.

ALO – Izjava ministra finansija „Mali: Radovi oko Ekspo 2027 ispred rokova“.

BLIC – „Misterija nestanka male Danke“ o istrazi nestanka devojčice za kojom se traga od utorka. List piše da je Novak Đoković raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ni traga ni glasa od Danke“ o nastavku potrage MUP za nestalom devojčicom. „Kurtiju nagrada za teror“ o usvajanju preporuke da Kosovo uđe u Savet Evrope.

DANAS – Intervju sa šefom poslaničke grupe Zeleno-levi front Radomirom Lazovićem „Usta puna patriotizma, a džepovi otetih para“. List piše da je predsednica Skupštine Ana Brnabić sazvala konsultacije oko ispunjavanja preporuka ODIHR „Opozicija tvrdi da su oni inicirali razgovor“. O rezultatima Batutovog istraživanja „U Srbiji čak 700.000 bezubo“.

INFORMER – „Gde je Danka?“, list piše o potrazi za devojčicom koja je nestala u okolini Bora.

KURIR – „Sramno“, povodom toga što je prihvaćen zahtev Kosova za članstvo u Savetu Evrope.

NOVA – Intervju sa nekadašnjim liderom Dveri Boškom Obradovićem „Koalicija sa Zavetnicima bila je greška“.

POLITIKA – „Obustavljena pretraga terena, istraga se nastavlja“ o nestanku dvogodišnje Danke Ilić. „Gaženje svih normi međunarodnog prava“ o preporuci da Kosovo bude članica Saveta Evrope.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Otkrivamo šta nam se sprema i kako stežu obruč oko Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.