U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 4. januar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 4. januara 2024. pišu o konačnim rezultatima izbora, misterioznom kašlju koji muči pola Srbije i o košarkaškom derbiju Zvezde i Prtizana u Evroligi.

BLIC – „Ruska zima stiže u Srbiju“, o promeni vremena najavljenoj za kraj nedelje. „Nova vlast u Beogradu može tek na leto“, Aleksandar Šapić kaže da će se ići na nove izbore ako ne bude većine.

VEČERNJE NOVOSTI – „Englezi spremali scenario za Srebrenicu“, ogoljena igra u Podrinju, piše list. List piše i da „naprednjaci imaju čvrst temelj za mandat od čeiri godine“.

ALO – „Ministar finansija potvrdio: Ima para i za metro i za EXPO“, list piše o ulaganjima planiranim za naredni period.

DANAS – „Režimu samo trebalo priznanje uhapšenih“, piše list. List piše i o „pričama o stranom mešanju za unutrašnje potrebe“.

INFORMER – List donosi tekst o konačnim rezultatima izbora pod naslovom „Ubedljiva pobeda naprednjaka“.

POLITIKA – „Na defileu u Srpskoj 900 policajaca i 200 dronova“, piše list povodom dana RS, 9. januara. List piše i da je izražavanje slobodno samo ako je „ispravno“.

NOVA – „Uredba o zapošljavanju tera lekare iz Srbije“, o zabrani zapošljavanja Vlade Srbije koja je produžena do kraja 2026. Brankica Stanković u intervjuu kaže da se „država uvek povlači pred huliganima“.

SRPSKI TELEGRAF – „Doktori u rebusu: Novi simptomi korone su misterija“ – o mutaciji korona virusa i načinu na koji se sada ispoljava.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar