U trendu

Naslovne strane za nedelju, 17. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 17. septembar pišu o povećanju broja inficiranih koronom i drugim vrstama virusa, o godišnjici operacije „Halijard“ u Drugom svetskom ratu, o stanju na Beogradskoj berzi i o drugim temama.

BLIC – „Drogu švercuju u teglama, pelenama, rezervoaru“, list piše o iskustvima carinika koji navode šta se sve švercuje i kako. O povećanju broja inficiranih koronom i drugim virusima „Rota virus napada decu, korona u zaletu a vreba i denga“.

ALO – „U Mrčajevcima Kupusijada, a u Šapcu – Čivijada“, piše list o manifestacijama koje se krajem leta održavaju u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Mog oca je spaslo hrabro srpsko srce“, izjava sina pilota SAD oborenog iznad Srbije 1944. godine, koji je spasen u operaciji „Halijard“. „Herojski juriš ‘slomio’ vojsku od 700.000 ljudi“, podsećanje povodom obeležavanja godišnjice proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu.

KURIR – Novi artikli koji će biti obeleženi znakom „bolja cena“: „Jeftiniji ulje, keks, margarin, pašteta…“

POLITIKA – Intervju sa ministarkom pravde Majom Popović „Doživotni zatvor za silovatelje“. Direktor Beogradske berze Ivan Leposavić za list kaže „Berzi nedostaje ponuda atraktivnih akcija“.

SRPSKI TELEGRAF – Rudnici litijuma širom Evrope: „Bogate se na litijumu, a mi smo ispali glupi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar