U trendu

Naslovne strane za nedelju, 9. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 9. jun pišu o „Svesrpskom saboru“, odnosno o manifestaciji „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“ koja je u subotu održana u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC – „Deklaracija o zaštiti nacionalnih interesa“, o deklaraciji koja je usvojena na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Republike Srpske, u okviru manifestacije „Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska“.

INFORMER – Pod naslovom „Ujedinjeni za Srbiju i Republiku Srpsku“, list piše o Svesrpskom saboru održanom u Beogradu.

KURIR – „Umorio sam se od čestih izbora ali je rano za penziju“, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić u intervjuu za list. „Sloga“, piše list o Svesrpskom saboru održanom u Beogradu.

POLITIKA – List piše o „Svesrpskom saboru“ koji je u subotu održan u Beogradu „Srbija i Srpska doveka zajedno“. Razgovor nedelje sa ambasadorkom Grčke Marijom Levanti „Stav Grčke po pitanju nepriznavanja Kosova ostaje nepromenjen“.

SRPSKI TELEGRAF – „Srpska sloga biće poraz vragu“, o juče održanom Velikom saboru nacionalnog jedinstva.

VEČERNJE NOVOSTI – „Odbrana srpskog imena u 49 tačaka“, list najavljuje da objavljuje tekst deklaracije, usvojene na zajedničkoj sednici vlada Srbije i Republike Srpske.

ALO – „Živelo srpstvo“, naslov teksta o Svesrpskom saboru održanom juče u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.