U trendu

Naslovne strane za petak 22. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 22. marta pišu o političkim dešavanjima u zemlji i učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu.

BLIC – „Devojčice sve mladje konzumiraju alhohol“, o istraživanju Instituta „Batut“. List prenosi izjavu predsednika države Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energije u Briselu, u tekstu pod naslovom: „Srbiji potrebna bar četiri manja reaktora“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom:“Hoćemo četiri modularna nuklearna reaktora“. „Ako ugrozimo ekologiju, ni gram litijuma nećemo prodati“, kazala je glavna zastupnica kompanije „Rio Tinto“ u Srbiji Marijanti Babić.

DANAS – „SNS pokazao da ne želi razgovor sa opozicijom“, piše list o nedavnoj sednici Skupštine Srbije. „Vučević i dalje favorit za premijera“, piše list o potencijalnim kandidatima za mandatara za sastav nove vlade.

NOVA – „Naprednjaci bi da idu na lokalne izbore 11. avgusta“, navodi list. „Državo, hitno nam je potrebna Tiršova 2“, piše list.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sa samita o nukleranoj energiji u Briselu, u tekstu pod naslovom: „Nuklearna energija povećava stope rasta“.“Beograd od Moskve očekuje konkretnu pomoć“, o poseti Rusiji ministra spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Ivice Dačića.

KURIR – „Poštovanje“, lideri EU posebnu pažnju posvetili predsedniku Srbije, piše list. List piše i da će Ana Brnabić unaprediti rad parlamenta, u tekstu pod naslovom „Reformatorka“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajna nestanka britanske princeze“, mnogi misle da više nije živa, piše list. List objavljuje intervju sa profesorom Stojanom Radenovićem, koji je kao najstariji poslanik predsedavao konstitutivnom sednicom Skupštine Srbije.

INFORMER – List piše: „Propao pakleni plan Đilasovaca – Hteli da zapale Skupštinu. List prenosi i reči potomka Lava Tolstoja: „Rusija će se graničiti sa Srbijom“.

ALO – „Evropa srlja u rat sa Rusijom“, zlokobne pripreme na francuskom vojnom poligonu, piše list. „Nisam ničiji sluga, radim za narod i svoju zemlju“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.