U trendu

Naslovne strane za petak 23. februara

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 23. februara pišu o podelama u pokretu „Mi – Glas iz naroda“ i evenutlanim novim izborima u Beogradu.

BLIC – „Cveta crno tržište plastične hirurgije“, piše list. „Šifra 2 + 2 + 2 vodi Beograd u nove izbore“, o podelama u pokretu „Mi Glas iz naroda“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Repriza izbora u Beogradu u maju?“, piše list. „Selimirov pogled ka Ocu našem“, nagradu „Meša Selimović“ dobio Selimir Radulović za pesničku zbirku „Zapis na stubu, jerusalimskom“.

DANAS – „Nestorović je hteo da bude predsednik“, o podelama u pokretu „Mi – Glas iz naroda“. „Još ima policajaca koji ne služe ni partiji ni mafiji“, o policajki Katarini Petrović koja je oslobodjena optužbi za odavanje službene tajne.

NOVA – „Evropa sprema dve misije zbog kradje izbora“, piše list. List piše da je lista „Mi – Glas iz naroda“ podeljena na tri struje, u tekstu pod naslovom: „Nestorović hoće da formira partiju“.

POLITIKA – „Šta je razlog sukoba u pokretu Branimira Nestorovića, novac ili ideja“, piše list o podelama u pokretu „Mi- Glas iz naroda“. „Nećemo nikome dozvoliti da vežba strogoću na Srbiji“, kazala je funkcionerka Socijalističke partije Srbije Snežana Paunović.

KURIR – „Batut“: proglašena epidemija malih boginja u Beogradu, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Legija u zatvoru piše scenario za seriju o ubistvu Đinđića“, osuđeni komandant JSO otkriva tajne, piše list. List piše: „Vučić s najmoćnijim ljudima u Americi“, od njih put vodi do Trampa i Bajdena.

ALO – „Ubila ga tuga za sinom“, preminuo otac Dejana Milojevića. List piše da je u Beogradu prodata garaža za 63.000 evra – Samo za bogataše.

INFORMER – „Haos u pokretu čuvenog doktora. Nestorović pravi novu stranku zvaće se Pravi Mi, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.