U trendu

Naslovne strane za petak 29. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 29. marta 2024, najviše pišu o potrazi za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u okolini Bora i izgradnji brze pruge od Beograda do Niša.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ni u jednoj zemlji u Evropi ne gradi se kao u Srbiji“. „Kurti nagrađen za sve zločine nad Srbima“, o usvajanju preporuke da Kosovo postane članica Saveta Evrope.

BLIC – „Vozom od Niša do Beograda za 140 minuta“, o modernizacije železnice uz pomoć sredstava iz EU. „Tri traga vode do nestale Danke“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Penzije će rasti od avgusta?“, piše list. „Proverava se svaki korak i Dankinih roditelja“, piše list o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz okoline Bora.

DANAS – „I lažne vesti ugrožavaju istragu oko male Danke“, piše list. „Nastavak kampanje oko Dinka Gruhonjića“, o dešavanjima na novosadskom Filozofskom fakultetu.

INFORMER – „Danku sad traže i pod zemljom“, o nastavku potrage. List prenosi izjavu patrijarha Kirila „Bio sam u Srbiji kad ju je NATO zasuo bombama“.

KURIR – „Veće penzije između avgusta i oktobra“, piše list o najavi ministra finansija Siniše Malog.

NOVA – „Vulin pričom o CIA plaši narod za račun režima“, piše list. „Policija satima ispitivala roditelje male Danke (2)“, o potrazi za devojčicom.

POLITIKA – „Roditelji u policiji, bageri u dvorištu“, piše list o potrazi za dvogodišnjom devojčicom iz okoline Bora. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u tekstu pod naslovom „Naša zemlja postala lider u izgradnji brzih pruga“.

SRPSKI TELEGRAF – „Od Beograda do Niša za 130 minuta“ o izgradnji brze pruge. „Pet sumnjivih stvari o nestanku devojčice“ o potrazi za dvogodišnom Dankom Ilić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.