U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 12. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 12. februar pišu o budućoj vlasti u Beogradu, stanju u Filharmoniji i dešavanjima na Kosovu.

ALO – Pod naslovom „Slaže čim zine, Kurti izmislio atentat“ list piše o nastupu premijera Kosova Aljbina Kurtija na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

BLIC – „Vlast zavisi od SNS a ne od Nestorovića“, o formiranju beogradske vlasti. List objavljuje svoju tradicionalnu listu „100 najmoćnijih žena u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Obuzdavanje cena kvadrata podići će nove zgrade“, o tržištu nekretnina. „Ljubimac boluje, a vlasnik na bolovanju“, o tome da li će Srbija pratiti praksu EU u slučaju bolesti kućnih ljubimaca.

DANAS – „Vučić jedino uspeo da ojača svoj rejting“, o nedavnoj sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu. „Dobro i mnogo sviraju, a malo i loše plaćeni“, o Beogradskoj filharmoniji.

INFORMER – „Srbi ustaju protiv zuluma, danas veliki protest u Kosovskoj Mitrovici“, piše list.

KURIR – Pod naslovom „Opstanak“ o današnjem okupljanju kososvskih Srba u podne povodom agresije koju nad njima sprovodi režim u Prištini.

NOVA – „Rezolucija nije ultimatum, vlast to govori iz panike“, rekao je poslanik Evropskog parlamenta Klemen Grošelj, o nedavnoj Rezoluciji EP o decembarskim izborima u Srbiji. „Moler Željko ponudio da za džabe okreči porodilište“, o humanom čoveku koga su pogodile priče o akušerskom nasilju.

POLITIKA – „Kurti dugim cevima brani od Srba otete opštine“, o situaciji na severu Kosova. „Novi radari vide daleko preko granica Srbije“, o 126. brigadi Vojske Srbije za vazdušno osmatranje, javljanje i navodjenje.

SRPSKI TELEGRAF – „Srbi kao jedan protiv Kurtija“, list piše o današnjem okupljanju Srba sa Kosova u podne.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar