U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 18. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 18. septembar, pišu o raznim temama.

BLIC – „Pogledaj je u oči ako smeš“ – suđenje Miki Aleksiću za silovanje a svedočiće Milena Radulović koja ga je prijavila. Liste piše i o novom sistemu putovanja u zemlje EU od sredine 2024. godine.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nasilje nad jezikom, uvod u nasilje nad čovekom“ – rekao patrijarh Porfirije na Vukovom saboru. List prenosi i izjavu Nikole Grbića koji je sa odbojkaškom reprezentacijom Poljske osvojio zlatnu medalju na evropskom prvenstvu da je titula dar pokojnom ocu.

DANAS – „Sankcije Vulinu zapečatile karijeru“ – o nagoveštenom smenjivanju Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA. List piše i da je „Beograd u konfrontaciji sa svim susedima“.

NOVA – „Istraga 120 dana“ istražuje „očiglednu stvar“ i utvrđuje ko je kriv što je direktor beogradske policije Vesko Milić pokazao ubicin spisak dece. List piše i da je zagađivačima voda država oprostila 100 miliona evra.

POLITIKA – „Jedna kolona množi, ali i deli opoziciju“ – da li će „glas više“ biti glavna predizborna platforma. List o završenom Vukovom saboru piše: „Kroz jeziik čuvamo svoj identitet“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar