U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 27. maj 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o predstojećim lokalnim izborima u Srbiji, koji će se održati 2. juna.

ALO – „Ponosam sam na Srbiju, nisu uspeli da nas slome“, poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na predizbornom skupu koalicije oko Srpske napredne stranke u Valjevu.

BLIC – „Izbori, nove koalicije, nova pravila i opet iks faktor“, piše list o predstojećim izborima. List piše gde sve građani Srbije letuju, u tekstu pod naslovom: „Foto robot srpskog turiste“.

DANAS – List piše o posledicama Rezolucije o Srebrenici za kosovsko pitanje i ugled Srbije zbog navodne kupovine glasa, u tekstu pod naslovom:“Novac za Honduras zasad „nepisana tajna“. „Grad je mesto za sve a ne samo za privilegovane“, kazao je trener, humanitarac i influenser Miša Ronin Bačulov o svom učešću na novim izorima.

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na mitingu koalicije oko naprednjaka u Valjevu: „Ujedinili smo se da sačuvamo Srbiju“.

KURIR – O predizbornom skupu naprednjaka u Valjevu – „Vučić: Ujedinili smo se na ideji da zaštitimo i sačuvamo Srbiju“.

NOVA – „Ministarske afere vezivno tkivo vlade“, piše list. „Gnev zbog načina na koji vladaju naprednjaci je ogroman“, rekao je lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

POLITIKA – „Beograd pozvao NATO da Prištini ne dodeli status pridruženog člana“, piše list. „Naučnici apeluju da se poveća potrošnja ribe“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – Povodom nastupa predsednika Srbije u Ujedinjenim nacijama tokom glasanja rezolucije o Srebrenici, list piše: „Vučić je mašina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.