U trendu

Naslovne strane za subotu, 18. novembar

Na naslovnim stranama izdanja za subotu, 18. novembar, beogradske dnevne novine pišu o smrti glumca Žarka Lauševića, o Pošti Srbije, pritiscima na Beograd i Republiku Srpsku.

BLIC – „Noletovih 400 nedelja na vrhu svetske liste“, o novom rekordu srpskog tenisera Novaka Đokovića. Kusturica o smrti glumca Žarka Laušević: „Živjeti kao Lauš nije bilo nimalo lako“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pošta na skeneru policije“ proverava se poslovanje tog preduzeća. O pritiscima na Beograd i Republiku Srpsku list piše: „Širiće se crna lista Vašingtona“.

DANAS – Glumica Svetlana Bojković u intervjuu za list „Jedino gore stanje od ovog je građanski rat“. Advokat Toma Fila o suđenju na kom je zastupao glumca „Žarko Laušević je bio žrtva okolnosti, a ne ubica“.

INFORMER – „Đilas bi da gasi medije“, piše list. Pod naslovom „Pokušavam da sačuvam civile u Gazi, ali ne uspevam“ list prenosi izjavu izraleskog premijera Benjamina Netanjahua.

ALO – „Svi digli ruke od Zelenskog“, nazire se kraj rata u Ukrajini. „Lauš za večnu kuću izabrao Beograd“, piše list.

KURIR – Glumica Gorica Popović o preminulom kolegi „Laušević se razlikovao od beogradske dece, bio je vukovac, skroman i ozbiljan.“ O sporazumu Srbije i Severne Makedonije „Nova vizija: do Skoplja šinama 200 na sat, veliki projekti dižu i životni standard.“

NOVA – Srednjoškolka iz Žitorađe obezbedila 30.000 evra „Magdalena skupila novac da spase život bolesnoj sestri“. Pod naslovom „Nalog moćnika jači od suda i policije“ list piše o štrajku u Pošti i upadu policije u „D Express“.

POLITIKA – „OEBS šalje posmatrače na izbore 17. decembra“ o praćenju izbornih procesa u Srbiji. „Kosovo je okupirani deo Srbije“ izjava poslanika AFD-a u Bundestagu Petra Bistrona.

SRPSKI TELEGRAF – Povodom smrti glumca Žarka Lauševića, list piše: „Lauš nije dočekao unuče“. „Ultimatum CIA Zelenskom“ piše list o odbrojanim danima predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар