Naslovne strane za subotu, 23. mart 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 23. mart pišu o terorističkom napadu u Moskvi, o prodaji hotela „Jugoslavija“ u Beogradu i drugim temama.

ALO – „Moskovski krvavi petak“, o terorističkom napadu u koncertnoj dvorani. „Nole leči povredu“, o zdravstvenom stanju najboljeg svetskog tenisera.

BLIC – O odluci novosadskog Centra za socijalni rad: „Ani Mihaljici vraćena deca“. Izjava ambasadora Velike Britanije u Srbiji Edvarda Fergusona: „Model severne Irske kao moguće rešenje za kompromis na Kosovu“.

VEČERNJE NOVOSTI – List na prvoj strani piše o terorističkom napadu u Moskvi, u kojem je, prema najnonovijim podacima, ubijeno najmanje 60 ljudi.

DANAS – „Policija ni za vreme Miloševića nije ulazila u Skupštinu“, o tvrdnji stranaka opozicije da je prisustvo policije u sali parlamenta ozvaničilo policijsku državu. Lider stranke Srbija centar Zdravko Ponoš smatra da „predsednik suzbija korupciju u klozetu“.

INFORMER – „Horor u Moskvi“, o oružanom napadu u glavnom gradu Rusije. 

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije „Vučić: Svet je blizu opštem ratu“. „Kejt ima rak“, o obraćanju britanske princeze.

NOVA – Intervju sa potpredsednikom Narodnog pokreta Srbije Borislavom Novakovićem „Čeka nas kriza ako Ana Brnabić bude deo sukoba, a ne kompromisa“. List navodi da je kompanija „My investment“ bila jedini učesnik javne licitacije za poznati hotel, u tekstu „‘Milenijum tim’ kupio hotel ‘Jugoslaviju’ za 27 miliona evra“.

POLITIKA – „Više desetina mrtvih u koncertnoj dvorani“, o terorističkom napadu u Moskvi. Intervju sa direktorom „Rostrudničestva“ Jevgenijem Primakovim: „Zabrinuti smo zbog teške situacije u kojoj se nalazi Vučić“.

SRPSKI TELEGRAF – „Moskva pliva u krvi“ o terorističkom napadu u koncertnoj dvorani u Rusiji. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.