Naslovne strane za subotu, 30. mart 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. mart pišu o blokadi rada Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, nastavku potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom kod Bora i o drugim temama.

ALO – „Slom Ukrajine, Rusima otvoren put do Dnjepra“ vojni analitičari komentarišu tok rata u Ukrijini. List prenosi izjavu predsednika Srbije „Ogroman je pritisak sa svih strana“.

BLIC – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o političkoj situaciji u zemlji „Vučić: Kosovo ‘kažnjavaju’ inicijativom da ih učlane u Savet Evrope“. O nastavku potrage za dvogodišnjom devojčicom koja je nestala kod Bora „Uhapšen policajac odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki!“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tražiće od Srbije i ratnu odštetu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom dešavanja u Bosni i Hercegovini tokom ratova devedesetih godina prošlog veka.

DANAS – Profesor Departmana za fiziku u Novom Sadu Miodrag Krmar o nastupu predsednika Vučića na samitu o nuklearnoj energiji u Briselu „Nuklearna energija u zemlji Grčića i pečenjare“. Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Ognjen Radonjić o blokadi novosadskog Filozofskog fakulteta „U novom Sadu vidimo vezu stranke i falangi“.

INFORMER – „Dankina majka pod istragom“ o nestanku devojčice iz Bora. „Svaki drugi tinejdžer u Srbiji pije alkohol“ o podacima instituta Batut.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije „Vučić: Ogromni su pritisci na našu zemlju zbog KiM, ali borićemo se“.

NOVA – „SNS graditeljstvo“ o objektima koji se ne koriste za namene za koje su izgrađeni. Intervju sa profesorom i političarem Vladetom Jankovićem „Prema jačima budite drski, na zlo ud’rite frontalno“.

POLITIKA – „Reagovaćemo snažno, ozbiljno i odgovorno“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u obraćanju javnosti povodom situacije u zemlji. „Pojačano obezbeđenje Dodika zbog pretnje hapšenjem“, o dešavanjima u Republici Srpskoj.

SRPSKI TELEGRAF – „Radari i presretači špartaju Srbijom“ saobraćajna policija će pojačati provere vozača tokom praznika.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.