U trendu

Obradović (Srbija protiv nasilja): Budžet grada nikad veći, ali šta Beograđani imaju od toga

Kandidat liste „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović ocenio je da je budžet grada 1,6 milijardi evra, da nikad nije bio veći, ali da je nemoguće razumeti na koji način se raspolaže tim sredstvima.

„Budžet je nikad veći, oko 1,6 milijardi evra i šta Beograđani imaju od toga? Javni prevoz je zaista horor, ulice se rade, pa se rekonstruišu jer radovi ne valjaju, nije izgrađen nijedan most, nije urađen nijedan kapitalni projekat čitavu deceniju“, rekao je Obradović u intervjuu za današnje Večernje novosti.

Ocenio je da je neophodno da se napravi oštar zaokret i konkretna promena u funkcionisanju grada, ali pre svega u politici i odnosu prema građanima.

„Građani i njihovi interesi su poslednje decenije bili nevidljivi za donosioce odluka u Beogradu. Oni svi osećaju da grad nije tu za njih i da nemaju podršku. To mora da se promeni odmah“, naveo je Obradović.

Prema njegovim rečima, Beograd je u „opštem rasulu“ i stoji zbog „neznanja, korupcije i nestručnosti“ ljudi koji su ga vodili prethodnu deceniju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar