U trendu

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju, oprez zbog jutarnje magle

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju povoljni uslovi, ali je na pojedinim deonicama zbog magle i smanjene vidljivosti neopohodan oprez u jutarnjim satima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Posle podne očekuje se pojačan saobraćaj posebno ka Kopaoniku, Zlatiboru, Divčibarama, Tari i Staroj planini, i ka većim gradovima, navedeno je u saopštenju.

Sutra od 9.00 do 16 časova zbog radova na sanaciji kolovoza na Obilaznici oko Beograda od hotela „1.000 ruža“ prema Bubanj Potoku saobraćaj će biti organizovan naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putevima trećeg prioriteta održavanja na teritoriji Užica, Novog Pazara i Ivanjice ima snega u raskvašenom stanju visine do pet centimetara.

Na teritoriji Užica, Valjeva, Ivanjice, Novog Pazara i Raške na planinskim putevima zbog snega su i dalje na snazi zabrane za kamione s prikolicom i šlepere.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih vozila dok na teretnim terminalima kamioni čekaju na izlaz iz Srbije na Batrovcima i Šidu oko sat vremena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar