U trendu

Bahati vozač pokušao da utekne „pauku“, umalo pokosio policajca (video)

Bahatost vozača ponekad prevazilazi svaku meru, te svojim ponašanjem u saobraćaju ugrožavaju ne samo svoju, već i bezbednost drugih vozača, ali i pešaka.

Saobraćajni policajci koji pokušavaju da sprovode zakon situaciju koju im je priredio ovaj vozač u Beogradu verovatno nikada ranije nisu doživeli.

Video zabeležen u ulici Nikolaja Gogolja u Beogradu izazvao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža, nakon što je muškarac koji je nepropisno parkirao automobil pokušao da ga preparkira i umakne „pauku“, a potom i saobraćajcu.

Međutim, njegovoj bahatoj ideji na put je stao policajac, koji je, videvši da čovek želi da pomeri automobil, najpre rukama pokušao da ga zaustavi, a potom seo na haubu misleći da će se vozač zaustaviti.

Tako se „provozao“ nekoliko metara, na drugu stranu ulice, dok je automobil nije zaustavio, a iz njega je izašao stariji muškarac.

Video, podeljen na društvenim mrežama, izazvao je različite reakcije. Dok su jedni podržavali vozača i zbijali šale na račun policajca, drugi koji su bili u manjini osudili su ovakvo ponašanje.

„Živeće ovaj narod“, „GTA u realnom životu“, „Ne kapiram. Nije mogao sam da pređe ulicu pa morao ovaj da ga preveze?“, bili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)