Beograđanin koji je prijavio divlju gradnju napadnut jutros

BEOGRAD – Beograđanin koji je nedavno prijavio da investitor „na divlje“ podiže zgradu u Ulici Vojvode Vlahovića kod broja 9 pretučen je rano jutros u Novom Beogradu, piše Telegraf.

Kako navode, napad se dogodio jutros u osam sati kod nekadašnje okretnice autobusa 95 u Bloku 61, a intervenisala je i policija.

Iz Telegrafa kažu da se radi se o građaninu čiji je identitet poznat redakciji i koji je divlju gradnju prijavio 28. avgusta.

Dodaju, da policija radi na otkrivanju motiva napadača na čoveka koji je policiji prijavio da je investitor nastavio da gradi svoj objekat u Ulici Vojvode Vlahovića uprkos zabrani inspekcije, te da je poskidao trake upozorenja koje su inspektori postavili.

Sporno gradilište nalazi se tik uz kolovoz uske ulice, nedaleko od glavnog prilaza naselju, a po izgledu objekta radi se o zgradi.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Anonimni

  mafija je i mama i tata srbiji,,ha ha ha ha ha probajte reci da nije-batine vam ne ginu,,,i to mafijaske batine vlada i policija je u stvari ta mafija

 2. bambi

  Pa to su klasicni fazoni. Naime, kada se nesto desi, i kada gradjani zele da prijave to orgnima unutrasnjih poslova da bi blagovremeno reagovali, oni, posto im se ne izlazi na teren ili posto znaju o cemu se radi i ko je u pitanju, izbegavaju da reaguju i to koristeci se pitanjem PREDSTAVITE SE. I onda se gradjani uplase i samo spuste slusalicu. Dakle, op, cvrc, gevezen, zajc.

 3. Anonimni

  zovite AVa i pitajte kakva je ovo država,

 4. Anonimni

  Zovite baba Stojanku:-)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike