U trendu

BG: Stari Grad raspisuje poziv za program stručne prakse

BEOGRAD – Opština Stari grad raspisala je do 15. septembra javni poziv za program stručne prakse u Upravi gradske Opštine, a namenjen je studentima i diplomcima koji žive na teritoriji glavnog grada, saopšteno je na sajtu Opštine.

Stručna praksa odvijace se u Odeljenju za skupštinske poslove, poslove veća i predsednika, Odeljenju za opštu upravu, za društvene delatnosti i projekte razvoja, kao i u Odeljenju za građevinske poslove.

Polaznike će primati i Odeljenje za budzet i finansije, imovinsko-pravne i stambene poslove, komunalne poslove i komunalnu inspekciju, ali i Služba za odnose sa javnošću.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 15. septembra u 22 časa, a podaci o načinu prijave i dokumentaciji nalaze se na sajtu opštine Stari grad.

Drugi ciklus programa stručne prakse odvijaće se od 1. oktobra do 31. decembra 2021. godine u prostorijama Gradske opštine Stari grad, Makedonska 42.

Na sajtu piše da će prijavljeni o daljim koracima i procesu selekcije biti obavešteni putem kontakt podataka, koji će kandidati dostaviti prilikom prijave.

Nakon završetka tromesečnog perioda, učesnicima će biti dodeljene potvrde o uspešno završenom programu stručne prakse u Gradskoj opštini Stari grad.

Kandidati se za sve dodatne informacije mogu obratiti Uslužnom centru Gradske opštine ili putem broja telefona 0800-07-77-75.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.