Čukarica: Napadnut i povređen radnik Gradske čistoće

BEOGRAD – Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ saopštilo je da je danas oko 12.00 u Aljehinovoj ulici u opštini Čukarica u Beogradu nepoznato lice fizički napalo njenog poslovođu pogona Srećka Mitića, i polomilo mu ruku.

Pošto je Mitić nepoznatom sugrađaninu pokušao da objasni da on nema ovlašćenja da angažuje komunalne radnike za vanrednu aktivnost, on je napao poslovođu Mitića, koji je, zbog jakog udarca o asfalt, zadobio prelom leve ruke, kaže se u saopštenju „Gradske čistoće“.

O napadu je obaveštena policija koja je odmah izašla na teren i obavila uviđaj, a Mitić je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA gde su mu sanirane povrede.

„Napadi na zaposlene JKP ‘Gradska čistoća’ nažalost nisu retkost, ali iako su najčešća meta fizičkih i verbalnih obračuna komunalni radnici, vidimo da i drugi zaposleni mogu biti žrtve nezadovoljnih pojedinaca. Veoma smo neprijatno iznenađeni i ogorčeni zbog brutalnog napada sugrađanina na čoveka koji časno i predano radi svoj posao, a za dobrobit svih sugrađana“, izjavio je Marko Popadić, direktor JKP „Gradska čistoća“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.