U trendu

Di-džej Burak održao nastup u Beogradu, bez publike, zbog poštovanja epidemioloških mera

Di-džej Burak Yeter održao je uživo nastup bez publike povodom otvaranja novog restorana „W Sushi“ u tržnom centru Galerija, saopštila je danas kompanija CarGo.

Prvobitno je planiran nastup sa publikom, medjutim, zbog poštovanja epidemioloških mera, di džej Burak je snimio lajv set u trajanju od sat vremena koji će biti dostupan na platformi Jutjub.

Di-džej Burak, koji vodi poreklo iz Turske, rekao je da na ovaj način želi da poruči da „muzika mora da živi, bez obzira na sve“.

„Učinilo mi se da je otvaranje „W Sushija“ u Galeriji odlična prilika da posetim Beograd, ali se najviše radujem skorom susretu sa srpskom publikom. Sada nema nastupa sa publikom, naravno, ali iskreno se nadam da će se situacija sa koronom stabilizovati tokom leta“, kazao je Burak.

Zvanično jedan od 100 najboljih di džejeva na svetu, Burak je još ranije naveo da je ljubitelj velikih festivala, na otvorenom, a Srbija je prepoznata po širokoj ponudi festivala električne muzike, čime ne čudi odabir lokacije za snimanje novog spota, navodi se u saopštenju kompanije CarGo.

Novootvoreni restoran „W Sushi“ u Galeriji još uvek nije otvorio vrata zainteresovanim posetiocima, već, kako je nevedeno, goste uslužuje u bašti sa pogledom na reku, u skladu sa epidemiološkim merama.

Dodatno, Beogradjani mogu da uživaju u kuhinji ovog restorana i zahvaljujući dostavi preko CarGo Batlera uz 50 odsto popusta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.