U trendu

Drama na nebu: Grom udario u Dačićev „falkon“ kojim je leteo za Ljubljanu

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ponovo je za dlaku izbegao tragediju. Naime, šef diplomatije je vladinim avionom „Falkon“ sinoć je krenuo na Bledski strateški forum kada je u avion u kome se nalazio Dačić udario grom.

Prisebnošću pilota, avion je bezbedno prizemljen na ljubljanski aerodrom, a Dačić je nastavio put Bleda, gde učestvuje na Strateškom forumu.

Inače, jako nevreme pogodilo je danas Sloveniju i Hrvatsku, gde je u roku od samo dva sata zabeleženo više od 20.000 munja.

Međutim, ovo nije prva krizna situacija sa avionom „falkon“ Vlade Srbije.

Krajem maja na nebu iznad Grčke pokvario se isti avion u kome se takođe nalazio Dačić i morao je hitno da sleti u Atinu i to u roku od 15 minuta.

Šef srpske diplomatije je tada rekao:“Ja kao da imam deset života“.

Dačić će Srbiju predstavljati na tradicionalnom Bledskom strateškom forumu, a ove godine je posvećen stabilnosti u regionu, održivom razvoju i ekonomskom napretku.

(Sputnjik)

7 komentara
 1. XoX

  Pravi je Srbin! Ne moze mu ni grom nista! Bravo ministre!!!

 2. REBEKA

  Ne mogu da nadjem razlog,ko je spasao Zivot Dacicu.On je bio naslednik Milosevica u politici.Potekao je iz komunisticke partije,koja se presvukla u SPS.Dakle,po prirodi stvari,ne veruje u Boga.Ali izgleda da Bog ipak stiti i one,koji su ga se odrekli radi politike.Lepo od njega (od Boga naravno).

 3. Anonimni

  nece grom u koprivu

 4. Vlah

  Bozija opemena nije mu dugo.

 5. bambi

  Mucenik Dacic. Verovatno od stresa toga dana nije ni jeo nista.

  1. AA ( americki alah)

   al pio sigurno jeste

   1. Anonimni

    Ni gorm kafanskoj fitniji ne moze nista.

Napišite komentar