U trendu

Garaža Zeleni venac od 25. jula privremeno zatvorena

Garaža „Zeleni venac“ će biti zatvorena od 25. jula do 11. avgusta zbog radova koji počinju u subotu na ulaznoj etaži, a u okviru kompletne sanacije tog parkirališta, saopštio je danas JKP „Parking servis“.

Garaža će od 11. avgusta ponovo biti otvorena za korisnike, ali će raditi smanjenim kapacitetom, jer je planirana i zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi, kao i hidroizolacije podova.

Završetak kompletnih radova i funkcionisanje garaže u punom kapacitetu najavljeno je za 25. avgust.

Direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković zamolio je korisnike za strpljenje dok traju radovi i pozvao ih da tokom naredne dve sedmice za parkiranje koriste obližnju garažu „Pionirski park“ ili parkiralište „Slavija“.

„Zahvaljujem svima na razumevanju dok traju ovi obimni radovi, koje smo zbog lošeg stanja u garažama morali da započnemo ovog leta, i to ne samo na Zelenom vencu, već i u garažama na Obilićevom vencu, u Masarikovoj, kao i u Pionirskom parku“, rekao je Čupković.

Kada se Beograđani vrate sa godišnjih odmora, dodao je, imaće mogućnost da parkiraju automobile u bezbednijim i saniranim objektima.

Garaža „Zeleni venac“ je izgrađena 1978. godine i u njoj do sada nisu izvođeni obimniji radovi, a na osnovu analize Građevinskog fakulteta bila je neophodna kompletna obnova i sanacija.

(Tanjug)

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar