U trendu

Gradonačelnik o detaljima dočeka odbojkašica

BEOGRAD – Dolazak zlatnih odbojkašica na Aerodrom „Nikola Tesla” očekuje se oko 19.25, a ispred Starog dvora trebalo bi da budu oko 20.45, rekao je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

„Dočekaćemo ih ministar Udovičić i ja sa saradnicima, nakon čega će odbojkašice doći na balkon i zajedno ćemo proslaviti njihov uspeh. Sa nama će biti Dejan Petrović sa svojim trubačkim orkestrom, kao i dečji hor Čarolija. Tako ćemo imali svečanu proslavu na kojoj ćemo pokazati našim odbojkašicama koliko nam znači njihov uspeh i koliko smo srećni zbog njih“, kazao je gradonačelnik za Prvu TV.

On je na pitanje da li je gledao utakmicu odgovorio da je lako gledati odbojkašice, jer su one pre svega dobri ljudi.

„Imam dobre kontakte sa njima još iz Tiršove klinike. One su uvek bile vrlo humane. Donosile su trofeje, delile svoje lepe trenutke sa bolesnom decom i najtežim pacijentima tako da ih još iz to vremena pamtim kao sjajne ljude“, kazao je Radojičić.

Gradonačelnik je podsetio danas u programu RTS da su u toku pripreme za doček zlatnih odbojkašica i pozvao sve sugrađane da večeras ispred Starog dvora pozdrave šampionke Evrope.

„Još jednom su nas učinile ponosnim i čestitam im u ime svih Beograđana. Verujem da će plato večeras biti pun građana Beograda i Srbije, koji će doći da zajednički proslavimo ovaj veliki uspeh. Mi se uvek identifikujemo sa njihovim uspesima, a one ga nesebično dele sa nama i mi smo srećni što osvajanje evropskog odbojkaškog vrha možemo zajednički da proslavimo“, kazao je gradonačelnik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.