Gradonačelnik Šapca na sudjenju: Slika ovakve Srbije mora da bude pobedjena

U Osnovnom sudu u Šapcu je danas počelo sudjenje gradonačelniku Šapca, Nebojši Zelenoviću, po tužbi Milana Ostojića – Sandokana koji ga je tužio za povredu ugleda i časti, tražeći nadoknadu od 300.000 dinara.

Zelenović je izjavio izjavio da „Svi u Šapcu znaju ko je Milan Ostojić – Sandokan… koji je pravosnažno pred našim sudovima osudjen za najteži kriminal koji postoji u Srbiji i koji srpski zakoni poznaju“, prenela je gradska služba za informisanje.

„Kad sam saznao da se on kao takav uključio u (predizbornu) kampanju i da organizuje aktivnosti i kampanju Srpske napredne stranke, morao sam da upoznam javnost s tim. Posle izbora u našem gradu, mislim da je sva javnost u Šapcu i videla kako izbori izgledaju i koja je uloga Milana Ostojića Sandokana“, kazao je Zelenović.

„U ovoj tužbi se navodi da sam, povredivši njegovu čast i ugled, narušio sliku o njemu i o njegovoj karijeri. Druga važna stvar, stvorio sam lažnu sliku o ‘Sandokanu’ i zbog toga treba da platim 300.000 dinara. U takvoj Srbiji mi danas živimo“, rekao je gradonačelnik Šapca i zaključio da je „siguran da slika ovakve Srbije mora da bude pobedjena“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.