U trendu

Insajder.net: Brankici Stanković navijači ponovo skandiraju sa tribina, nadležni ne reaguju

 Na košarkaškoj utakmici Partizan-Budućnost, pre tri dana, sa tribina se ponovo čulo isto skandiranje protiv glavne i odgovorne urednice Insajder TV Brankice Stanković – kao pre trinaest godina, objavio je večeras insajder.net.

Iako se događaj odigrao pred punom halom i bio prenošen na televiziji, „do danas niko od nadležnih nije reagovao“.

Ono što se dogodilo u subotu, na košarkaškom meču Aba lige između Partizana i Budućnosti, pokazalo je, kako je navedeno, „da je vreme prošlo, ali da su neke stvari ostale nepromenjene“,

„Huligani su Brankici Stanković ponovo skandirali poruke zastrašivanja“, dodaje se na insajder,net.

Zbog eksplicitnih pretnji koje su joj upućene pre 13 godina, Brankica Stanković je živela pod policijskim obezbeđenjem, dodaje se u tekstu.

ANEM osudjuje ponovne pretnje navijača Brankici Stanković

Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) je večeras najoštrije osudila skandiranje navijača protiv novinarke Brankice Stanković na košarkaškoj utakmici „Partizan – Budućnost“, pre tri dana u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

ANEM je u saopštenju naveo da je „tokom polufinalne utakmice ABA lige deo navijača „Partizana” zloupotrebio ovu sportsku manifestaciju za iskazivanje mržnje i pretnje upućene glavnoj i odgovornoj urednici TV „Insajder“ skandirajući:“ B 92 policijska emisija lagaće vas tog četvrtka Brankica k…!“

Ta asocijacija je navela da, ne ulazeći u motive i spekulacije o tome da je u pitanju deo navijača koji su 2009. na južnoj tribina stadiona FK „Partizan“ bacali gumenu lutku pogrdno skandirajući i preteći Brankici Stanković, očekuje brzu reakciju nadležnih organa u otkrivanju kažnjavanju počinilaca.

„Nedopustivo je da trinaest godina nakon incidenta na fudbalskoj tribini ponovo svedočimo o izlivima mržnje grupe navijača „Partizana“ u sportskoj dvorani na košarkaškom meču prema koleginici“, istakao je ANEM.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)