U trendu

Mirković: SNS ce u narednih 48 sati saopštiti ime kandidata

BEOGRAD – Šef odborničke grupe “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” u Skupštini grada, Aleksandar Mirković izjavio je danas da će SNS u narednih 48 sati saopštiti ime kandidata za gradonačelnika Beograda.

Mirković je u skupštini rekao da očekuje da će i sam izbor gradonačelnika biti mnogo pre isteka zakonskog roka.

Novi saziv Skupštine grada Beograda konstituisan je danas, a po konstituisanju gradskog parlamenta počinje da teče rok od 30 dana za izbor gradonačelnika.

Gradonačelnik mora biti izabran iz redova odbornika.

Mirković je rekao i da je SNS pokazala da ima većinu u Skupštini grada i da je izbor predsednika gradskog parlamenta i sekretara, kao i njihovih zamenika jasan pokazatelj da će SNS i u narednom periodu voditi računa o građanima Beograda“.

„Borićemo se za zaštitu njihovih prava i interesa i zajedno ćemo kao veliki tim od Beograda činiti još lepše i bolje mesto za život“, rekao je Mirković.

Kaže da će se u narednom periodu raditi na realizaciji brojnih projekata koji su obećani.

Mirković je rekao i da se na današnjoj sednici moglo čuti da opozicija nema ništa konkretno da ponudi građanima Beograda i da se sve svodi na demagogiju i iznošenje neistina.

„Ali isto tako, građani su mogli da čuju od naših predstavnika stranke, naših odborničkih grupa koji su to rezultati kojima se ponosimo, koji su to projekti koji nas očekuju u narednom periodu i uveren sam da ćemo sledeći politiku Aleksandra Vučića ispuniti sva očekivanja i poverenje građana“, dodao je Mirković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.