U trendu

Najdramatičniji snimak rušenja stana na Vračaru

Ogromna rupa u kojoj je bager, čuje se pucketanje i onda se urušava deo stana, dok zid pada na mašinu i zatrpava je.

Ovako u najkraćem izgleda najnoviji dramatičan video snimak rušenja stana u Vidovdanskoj ulici na Crvenom krstu u beogradskoj opštini Vračar.

Stravičan snimak urušavanja zgrade na Vračaru

Stravičan snimak urušavanja zgrade na Vračaru. Razvoj grada zasnovan isključivo na profitu investitora preti da počne da ubija stanovnike Beograda. Danas se pod pritiskom brze i nesigurne gradnje, urušila zgrada na Vračaru. Srećom niko nije povređen, ali će ljudi ostati bez krova nad glavom. Beograd se mora planski razvijati po principima održivog razvoja, inače će ova navala da se zaradi na svakom metru prostora i otimačina za javna i prirodna dobra, početi da uzima živote.

Posted by Ne davimo Beograd on Friday, July 16, 2021

Sreća u nesreći je da u objektu nije bilo nikoga u tom momentu jer vlasnica živi na drugoj lokaciji a taj stan je čuvala za sina.

Stanari su brzo evakuisani, tako da srećom nije bilo povređenih. Kako su pisali beogradski mediji, radnik iz bagera je uvidevši šta može da se desi izletao na vreme i tako spasao živu glavu.

Do urušavanja je došlo danas oko 12 sati zbog radova na gradilištu pored gde se već mesec dana kopa temelj za novu zgradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.