U trendu

Naslovna strana za nedelju, 11. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 11. avgust, pišu o učestalim saobraćajnim nesrećima na putevima u Srbiji, o četvorostrukom ubistvu u selu Jabukovac i o aferi „Reket“ u Makedoniji.

ALO  –  „Ubica overio žrtve metkom u glavu“, o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. „Albanci spremaju haos u Kopenhagenu“, list piše da su bezbednosne strukture navodno otkrile plan napravljen u Prištini da Albanci u Danskoj izazovu nerede na utakmici izmedju Kopenhagena i Crvene zvezde. 

BLIC  –  Donosi na naslovnoj strani intervju sa dramaturškinjom Biljanom Srbljanović pod naslovom „Sram bilo svakog ko misli da je Milošević bio bolji“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ubio, pa ih sve četvoro ‘overio’ “ o višestrukom ubistvu u selu Jabukovac. „Strože kazne sprečavaju tragedije“ na putevima, piše list.

KURIR  –  „Porodica likvidirana zbog ćupa sa zlatom?“, o mogućem motivu višestrukog ubistva u selu Jabukovac. „Zaev mi je odavao tajne“, o aferi „Reket“ koja potresa Severnu Makedoniju.

POLITIKA  –  „Alkohol, vrućina i brzina kao okidači“, o tome zašto je avgust „koban mesec“ po saobraćajnim nesrećama. „Muzički genijalci koji ne znaju note“, o 59. Saboru trubača u Guči.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar