U trendu

Naslovna strana za nedelju, 9. mart 2017.

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama nedeljnih izdanja pišu o epilogu nedavnih predsedničkih izbora u Srbiji, o padu vojnog aviona kod Šapca i o posledicama finansijskih problema hrvatske kompanije „Agrokor“ koja posluje i u Srbiji.

ALO  –  Intervju ministra unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović o protestima u Beogradu: „Vučića je izabrao narod“. Šef srpske diplomatije govori o pretnjama iz Prištine: „Albanci, ne igrajte se vatrom“.

BLIC  –  Analiza glasanja u prošloj nedelji za predsednika Srbije nosi naslov „Uticaj intelektualaca na izbore“. List i dalje piše o navodnoj istrazi poslovanja Fondacije Dragice Nikolić: „Nikolić pobesneo zbog istrage u fondaciji“. Protesti u Beogradu: „Šetnja dan šesti“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O unosnoj delatnosti list piše pod naslovom „U Srbiji čak 100.000 živi od interneta“. O padu vojnog aviona u kojem su poginula oba pilota: „Supergalebu otkazao motor“.

KURIR  –  „Najmasovniji protesti u novijoj istoriji“, o protestima studenata i sindikata vojske i policije u Beogradu.

POLITIKA  –  Razgovor nedelje s poslanikom Bundestaga Josipom Juratovićem: „Strpljiva gradnja mira“ izmedju Nemačke i Francuske. Tema nedelje je „medjugeneracijsko nerazumevanje“: „Mladi lajkuju, stari zaokružuju“. O finansijskim problemima „Agrokora“: „Vučić: Nećemo potonuti sa ‘Agrokorom'“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.