U trendu

Naslovna strana za petak, 1. septembra 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o briselskom dijalogu, bave se početkom nove školske godine i nizom ekonomskih tema.

ALO – O novinama u novoj školskoj godini „Uniforme, e-dnevnici, novi predmeti i četiri raspusta.

BLIC – Pod naslovom: „Državne starlete i dalje rade, i to kvalitetno“, citira list generalnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Veljka Odalovića. „Tadić i Nikolić postavljali svoje slike po ambasadama“, o tome da li portreti predsednika treba da budu istaknuti u institucijama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Bankari će dužnicima vratiti čak 50 miliona“ o odluci Trećeg osnovnog suda da su bankari nezakonito naplaćivali osiguranje kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita. O dijalogu u Briselu:  „Vučić ponudio trajno rešenje za krizu na KIM“. „Galeniku prodaju za jedan evro“ – o privatizaciji te farmaceutske kuće.

DANAS – Glumac Sergej Trifunović za list govori o kampanji koju protiv njega vode pojedini mediji „Jadna je država u kojoj sam ja neprijatelj broj jedan“. Pod naslovom: „Sve više srpski prevoznika seli firme u Sloveniju“ o problemima srpskih kamiondžija.

INFORMER – „Janković izbacuje Srbe iz Ustava“ list piše da lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković traži da se Srbija definiše kao gradjanska država i da se u Ustavu ne pominju Srbi.

KURIR – Pod naslovom „Gladni radnici izlaze na ulice 6. oktobra“ intervju sa predsednikom Vojnog sindikata Srbije Novicom Antićem.

POLITIKA – Pod naslovom: „Vučić: Razgovori Srba i Albanaca zbog budućnosti“ o dijalogu u Briselu. O početku nove školske godine „Novi djaci, novi predmeti i – protesti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Nevreme tutnji ka Srbiji“ list piše o najavljenoj promeni vremena i padu temperature vazduha.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar