U trendu

Naslovna strana za utorak, 11. decembar 2018. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za utorak, 11. decembar, najviše piše o završetku ponovljenog sudjenja Darku Šarića za šverc kokaina, subotnjem protestu u Beogradu, nemirima u Parizu, krizi u odnosima Beograda i Prištine, sutrašnjoj utakmici Crvene zvezde i PSŽ.

BLIC  –  Najava novih mera Prištine: „Da li će Srbi na Kosovu preživeti sulude mere Haradinaja“. „Šarić osudjen na 15 godina“, povodom presude Specijalnog suda. List prenosi da je predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke (SNS) održao sastanak s partijskim kolegama i da je „Vučić blizu da prelomi: Opet vanredni izbori“.

ALO  –  „Mobilizacija u SNS, biće izbora“, piše list. „Ramuš udario i na Amere“, o merama koje Priština uvodi Srbiji. „Nejmar ispunio snove deci u Beogradu“, o susretu poznatog fudbalera PSŽ sa fanovima u Srbiji

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nabavili oklopnjake i zabranjuju dinare?“, o nabavci prištinskih vlasti 24 „hamvija“ za brze intervencije. „Šarić 15 godina, a milioni mu ostaju“, o izricanje prvostepene presude. „Perić uhapšen zbog selfija“, povodom hapšenja zamenika gradonačelnika Bora zbog polnog uznemiravanja maloletnice.

DANAS  –  Najava da će SNS završni miting uoči predstojećih lokalnih izbora u Guči održati u javnom prostor: „Najavili stranački skup u prostorijama škole“. „Mirjana Karanović: Besmisleno je da sam ja politička opasnost“, izjave glumice o njenom učešću u protestu Stop krvavim košuljama“. Pod naslovom „Ludilo malog čoveka“ kritika filma Petra Ristovskog „Kralj Petar Prvi“.“Kako je SNS uništila slobodarski Studio B“, list piše o izveštavnju sa subotnjeg mitinga opozicije.

INFORMER  –  „Djilasu frka od izbora“, list piše o mogućim vanrednim izborima. „Uzeli kredit od 2,6 miliona, vratili 6,5 miliona a sad im za ‘dug’ otimaju stan“, list piše o sudbini bračnog para iz Zemuna kojima zbog kredita preti da ostanu bez stana.

KURIR  –  „Šarić: ovo je nepravda“, list donosi izjavu Darka Šarića osudjenog za šverc droge.“Mrtvi su svi akteri afere teške 3,5 milijardi maraka“, o iznošenju para na Kipar govori predsednik Nove Srbije Velimir Ilić.

POLITIKA  –  „Makron kao De Gol 1968 godine“ – posle četvrtog protesta „Žutih prsluka“ privredna aktivnost opada. „Govornici na protestu podelili opoziciju“ – kako je deo opozicionih lidera odbio da dodje na beogradski protest zato jer je Mirjani Karanović onemogućeno da govori, a drugi je ona bila na spisku govornika. „Radnicima EPS-a za Novu godinu po 35.000 dinara“, najavljuje trinaestu platu u tom javnom preduzeću.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Tramp Srbiji poslao sramnu ponudu“, list piše da je Vašington tražio da Srbija uvede moratorijum na povlačenje priznanja, zauzvrat bi naterali Albance da ukinu takse na srpsku robu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.