U trendu

Naslovna strana za utorak, 24. januar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka najviše pišu o uvećenim računima gradjana za struju i o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

ALO – „Janković podnosi ostavku 1. februara“, list piše da će zaštitnik gradjana Saša Janković podneti ostavku da bi se posvetio svojoj kampanji za predsedničke izbore u Srbiji.

BLIC – „Računi: EPS vraća pare i ako se ne žalite“, o odluci Elektroprivrede Srbije da ispravi grešku s uvećanim računima gradjana za struju. „Kosovo je pion koji će Putin žrtvovati“, list piše o posledicama novih odnosa Rusije i SAD.  „Ovo su novi klinički centri“, list donosi idejna arhitektonska rešenja za tri klinička centra čiju izgradnju je najavio premijer Aleksandar Vučić.

VEČERNJE NOVOSTI – „Osam dana za žalbe na naduvane rčune“, list piše da je EPS pozvao gradjane da podnesu reklamacije na uvećane decembarske račune. „Zatiranje je naziv za srpski Holokaust“, o obeležavanju 75. godišnjice novosadske Racije. „Savezi SNS sa Ilićem na lokalu zasad opstaju“, list piše da SNS razmatra raskidanje svih koalicija s Novom Srbijom, posle istupanja njenog predsednika Velimira Ilića iz vlasti.

DANAS – „Lončar da objasni zagrljaj sa Djindjićevim ubicom“, list piše o reakcijama koje je izazvala fotografija ministra zdravlja Zlatibora Lončra sa pokojnim vodjom Zemunskog klana Dušanom Spasojevićem, koju je javnosti pokazao lider Nove Srbije Velimir Ilić. „Nestručnost uvećala račune za struju“, o tome zbog čega su gradjnima uvećani računi za struju. „Beograd kritikovan zbog Savamale, Rusije, Dodika…“ list piše o 325 amandmana na Nacrt izveštaja Evropskog parlamenta za Srbiju.

INFORMER – „Ramušu Haradinaju sudiće u Holandiji“, o pisanju nemačkih medija da će francusko pravosudje nekadašnjeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Ramuša Haradinaja izručiti Specijalnom sudu za zločine OVK, čije je sedište u Hagu.

KURIR – „Putin obezbedio milijarde za srpsko oružje“, list piše da su premijer Srbije i potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin potpisali sporazum prema kojem će Rusija finansirati proizvodnju oružja u Srbiji, koje će se izvoziti za Indiju.

POLITIKA – „EPS ne otkriva ko je uvećao račune za struju“, piše list. „Srpsko albansko hladjenje u Briselu“ o nastavku dijaloga Beograda i Prištine. „Koridor 10 neće biti završen ove godine“, o problemima prilikom izgradnje te saobraćajnice.

SRPSKI TELEGRAF – „Tramp hapsi Soroša“, list piše da je nova američka administracija označila milijardera Džordža Soroša kao opasnost po nacionalnu bezbednost.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.