U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 17. mart 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 17. mart piše da se navršilo 18 godina od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji, o predstojećim izborima, ceni gasa i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC – List navodi da će uskoro u Srbiji biti novi talas epidemije korona virusa „Stelt omikron bukti Evropom, stiže i u Srbiju“. O peščanoj kiši u tekstu „Kao da je prošla pustinjska oluja“.

VEČERNJE NOVOSTI – O 18 godina od pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji list piše pod naslovom „Plan bio da zatru naš narod na Kosovu“. Intervju sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem „Borimo se za čoveka i protiv nejednakosti“.

DANAS – List navodi da je „Srbija voz prekršio pravila sopstvenog konkursa“. Rediteljka Minja Bogovac o otkazivanju predstave u Češkoj, u tekstu pod naslovom „Kako su nam u Češkoj otkazali predstavu zbog stava Srbije o Ukrajini“.

ALO – U tekstu „Soko leti nad ravnicom“ o otvaranju brze pruge od Beograda do Novog Sada.

INFORMER – O tržištu nekretnina u tekstu „Stanovi u Beogradu poskupeće za još 20 odsto“.

KURIR – „Rusija ne preti nuklearnim oružjem“, kaže ambasador te zemlje u Beogradu Aleksandar Bocan Harčenko.

NOVA – O najavljenom predstavljanju tima kandidata za gradonačelnika Beograda liste za „Ajmo ljudi“, list navodi „U Vujoševićevoj ekipi Šoškić, Spahović i Ljubičić“. Intervju sa potpredsednikom Narodne stranke i kandidatom za poslanika liste „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Miroslavom Aleksićem „Državom upravlja huligan, pobedićemo ga uz podršku naroda“.

POLITIKA – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Cena gasa za našu zemlju biće medju najnižim u Evropi“. Podsećanje na pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji „Pečat mržnje i zločina“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Država uvela šest olakšica za studente“ o merama za lakše zapošljavanje mladih.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.