U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 18. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 18. avgust najviše pišu o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu, ali pišu i o dogovoru Vlade i poljoprivrednika, pandemiji korona virusa, ratu u Ukrajini, kao i o drugim aktuelnim političkim i društvenim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Brisela „Lažu da se spremamo za napade“. O opremanju srpske vojske, pod naslovom „Specijalci moćni kao američki“.

ALO – List ističe da je u Srbiji u prvoj polovini ove godine rodjena 521 beba više nego u istom periodu 2021: „Borba protiv bele kuge urodila plodom – rodjena 521 beba više“.

BLIC – Izjava profesora sa Kembridža Timotija Lesa „Sve vodi ka Velikoj Albaniji“. List prenosi izjavu slovenačkog košarkaša „Dončić: Biću jednom kao Nikola Jokić“.

DANAS – „Pandemija odnela oko 36.000 penzionera“, piše list. O dogovoru poljoprivrednika i Vlade Srbije, u tekstu „Dogovor Vlade i ratara diže cenu ulja za 30 odsto“.

INFORMER – Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa generalnim sekretarom NATO Jansom Stoltenbergom u Briselu: „Nećemo rat, ali nećemo ni teror“.

KURIR – List o kontroli osoba koje poseduju oružje: „Zbog čudnog ponašanja policija oduzima oružje na četiri godine“.

NOVA – Intervju sa diplomatom Srećkom Djukićem pod naslovom „Beograd nema smelosti ni za jednu sankciju Putinu i Rusiji“. List prenosi da je kineska kompanija u Boru ostvarila najveći profit u Srbiji: „‘Zidjin’ najviše zaradjuje, ali najviše i zagadjuje“.

POLITIKA – O sastanku generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga i predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu, pod naslovom „Važna uloga Kfora i NATO-a na KiM“. List donosi tekst „Opozicioni rijaliti u Skupštini Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka u Briselu: „Poštujemo ulogu KFOR-a. Mir je od presudnog značaja za Srbiju“. List o ekspoliziji u fabrici namenske industrije u Valjevu: „Krušik kao bure baruta! Može da eksplodira 70.000 mina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar