U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 20. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 20. januar 2022. pišu o najavi sednice Vlade Srbije koja bi trebalo da stavi tačku na „Rio Tinto“, teniseru Novaku Djokoviću i Australiji, krivičnim prijavama protiv bivšeg v.d. direktora EPS-a Milorada Grčića i drugim temama.

ALO – O najavi predsednika Srpske napredne stranke da će povući sa čela te stranke, list piše: „Vučića nema ko da zameni“.

BLIC – O najavi sednice Vlade Srbije „Država odlučila: Ovo je kraj za ‘Rio Tinto'“. Epidemiolog Branislav Tiodorović u intervjuu za list „Sada nam slede zaraženi sa planina, iz banja, ali i škola“.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Pravi lekove protiv korone, a izbačen kao antivakser“ o slučaju tenisera Novaka Djokovića u Australiji. List predstavlja i istraživanje „Može li SNS da dominira bez Vučića“.

DANAS – O krivičnoj prijavi protiv bivšeg v.d. direktora preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ Milorada Grčića u tekstu „Zakon kršili i Vlada Srbije i Milorad Grčić“. U tekstu „Naprednjaci pominju Zorana Jankovića zbog svog lošeg rejtinga“ o potencijalnom kandidatu Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

INFORMER – O sporu tenisera Novaka Djokovića sa australijskim vlastima „Novak u Melburnu izgubio čak 3,1 milion evra“.

KURIR – O analizama stručnjaka o toku i kraju pandemije korona virusa „Omikron će zaraziti 75 odsto Srbije, sledi kraj?“.

NOVA – Politički aktivista Vilijam Bil Brauder u intervjuu za list navodi „Posle prisluškivanja ruske opozicije, Srbija teško u EU“. O najavljenim tužbama Ministarstva rudarstva i energetike protiv bivšeg v.d. direktora „Elektroprivrede Srbije“ Milorada Grčića u tekstu „Zorana (Mihajlović) tuži Grčića, a zapravo tuži (Aleksandra) Vučića“.

POLITIKA – O usvojenim ustavnim promenama u oblasti pravosudja, list piše u tekstu „Ko sme da slavi zbog rezultata referenduma“. Pod naslovom „Abazovićevu inicijativu za smenu vlade potpisao 31 poslanik“ – o sukobima stranaka na vlasti u Crnoj Gori.

SRPSKI TELEGRAF – Doktor Aleksandar Stojanović za taj list rekao o korona virusu „Otkrili smo sedam najvećih dilema o omikronu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.