U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 28. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 28. jul 2022. godine najviše pišu o 10 godina vlasti Srpske napredne stranke, o obnovi kule na Starom sajmištu, odluci tužilaštva da ne pokreće krivične postupke zbog nesreće u rudniku Soko, ali pišu i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

ALO – Ispovest žene koja je pala s litice kod Ostroga „Spasao me Sveti Vasilije“. Pevačica Vesna Vukelić Vendi poklonila svoju knjigu „Mistrerija crne žene“ patrijarhu Porfriju „Blagoslov za misionarenje“.

BLIC – O desetogodišnjici aktuelne vlasti „Kako je Vučić postao Vučić“. O najavljenim gužvama na putevima za vikend „Sprema nam se savršena oluja na putevima“.

VEČERNJE NOVOSTI – O 10 godina vlasti SNS, u tekstu pod naslovom „Vučićeva decenija“. „Stižu lanseri za rakete FK-3“, o novim nabavkama za PVO Vojske Srbije.

DANAS – O odluci tužilaštva da ne pokreće krivične postupke zbog nesreće u rudniku Soko „Niko neće odgovarati za smrt osam rudara“. Izjava predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca „DS neće ući u Vučićevu vladu, niti podržavati zakonske predloge SNS“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar