U trendu

Naslovne strane za nedelju, 10. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 10. jul najviše pišu o odlasku mladih iz Srbije u zemlje Evropske unije u potrazi za bolje plaćenim poslom, o potpisivanju sporazuma Srpske pravoslavne crkve i crnogorske vlade, o navodima o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i o drugim temama.

ALO – „Turistički bum zahvaljujući vaučerima“, kaže ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija. O finalu Vimbldona „Tom Kruz spremao Novaka za titulu“.

BLIC – List piše o odlasku mladih u zemlje Evropske unije, koje u Srbiji zamenjuje radna snaga iz azijskih zemalja „U potrazi za boljim životom“.

VEČERNJE NOVOSTI – Član predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić za list kaže „Nećemo u Evropu po cenu Kosova“. Povodom najave potpisivanja sporazuma crnogorske vlade i Srpske pravoslavne crkve „Čvrsti temelji Srpske crkve u Crnoj Gori“.

KURIR – Za list govori ministar finansija Siniša Mali „Jurim rezultate, a ne funkcije“. O finalu Vimbldona u kojem će igrati Novak Djoković i Nik Kirijos „Može biti samo jedan“.

POLITIKA – Razgovor nedelje sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom „Imamo apsolutne dokaze da je Vučić planski prisluškivan“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da Rusija ima novo oružje, a da Zapad sprema žestok odgovor „Posejdon Putinov strah i trepet“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.