U trendu

Naslovne strane za nedelju, 14. mart 2021. godine

Naslovne strane dnevnih novina izdanja za nedelju 14. mart pišu kakav je kvalitet vode koju pijemo, o šansama opozicije, dešavanjima u SANU, mogućem uvodjenju kovid-pasoša.

ALO – Povodom navoda o uvodjenju EU kovid pasoša list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Ne brinite, putovaće se i sa kineskom vakcinom“.

BLIC – „Kakvu vodi pijemo“, veliko istraživanje lista. Bojan Klačar iz CESID-a „Opozicija ne može Vučića da sruši jednim  udarcem“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sramotna crna lista vakcina za ulazak u EU“, o mogućem uvodjenju kovid-pasoša. Intervju za ministarkom kulture i informisanja Majom Gojković „Kultura da nam postane obavezan predmet u školi“.

KURIR – O najavi uvodjenja kovid pasoša kojima će ulazak u Evropsku uniju biti moguć samo za vakcinisane vakcinama odobrenim u Uniji „EU blokira putovanja svima koji prime rusku i kinesku vakcinu“.

POLITIKA – Tema nedelje: SANU u izbornom i kosovskom ciklusu „Sudar sujeta u tvrdjavi mudraca“. V.D direktora Kliničkog centra Kragujevac „Zimovanje stiže na naplatu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar