U trendu

Naslovne strane za nedelju 23. decembar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju pišu o sudijama koje su „pogazile pravdu“, ali i dalje izveštavaju i o povredjenima u železničkoj nesreći kod Niša u kojoj je poginulo pet osoba.

ALO  –  „Želela je da postane oficir“, piše o saobraćajnoj nesreći kad su se sudarili autobus i voz kod Niša.

BLIC  –  List je naslovnu stranu posvetio istraživanju pod naslovom „Sudije koje su pogazile pravdu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Bijemo bitku za povredjene dan i noć“, kažu za list lekari niškog kliničkog centra povodom železničke nesreće koja se dogodila u petak. „Manje katolika na Kosovu, teže do dijaloga“, naslov je intervjua sa nadbiskupom Stanislavom Hočevarom. „Sever KiM i RS da odluče o statusu“, kaže član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

KURIR – „Mafija peko divlje gradnje oprala milijarde evra“, pod tim nasovom list piše šta, kako navodi, kriminalci godinama rade na srpskom tržištu nekretnina. „Idem iz vlade ali ću se vratiti“, intervju sa ministrom i liderom Socijaldemokratske partije Srbije Rasimom Ljajićem.

POLITIKA  –  „Razgraničenje je najozbiljnija ideja za Kosovo“, naslov je intervjua sa austrijskim istoričarem Hanesom Hofbauerom. „Isteruju djavole, uteruju pare“, o vračarama i nadrilekarima koji varaju ljude u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar