U trendu

Naslovne strane za nedelju, 31. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 31. jul najviše pišu o odluci Srpske napredne stranke da za predsednika parlamenta kandiduje Vladimira Orlića, o reakciji zvaničnika Beograda na odluku kosovskih vlasti da od 1. avgusta ne priznaju dokumenta iz Srbije, i o drugim temama.

ALO – „SNS se opredelio Orlić vodi Skupštinu“, o odluci predsedništva SNS-a.

BLIC – Na naslovnoj strani lista slike i imena 17 žena koje su od početka godine ubijene u porodično-partnerskom nasilju „Femicid nacionalna tragedija“. Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem „Poslednji izbori pokazali su pravo lice opozicije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) „Orlić kandidat SNS za šefa parlamenta“. List piše o reakcijama zvaničnog Beograda na odluku vlasti u Prištini da od 1. avgusta na Kosovu ne priznaju srpska dokumenta „Naš narod na KiM sam će osnovati ZSO“.

KURIR – O odluci Srpske napredne stranke „Orlić kandidat za novog predsednika Skupštine“. Pod naslovom „Imunitet“, list piše o tome ko je najbolje zaštićen od korona virusa.

POLITIKA – List prenosi izjavu ministra spoljnjih poslova Nikole Selakovića povodom odluke vlasti u Prištini „Kurti sprema pakao u narednim danima“. O odluci Predsedništva SNS „Vladimir Orlić kandidat SNS-a za predsednika Skupštine Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – „Orlić vodi Skupštinu“, o odluci Srpske napredne stranke da Vladimiru Orliću poveri mesto predsednika Skupštine Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.