U trendu

Naslovne strane za nedelju, 6. februar 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 6. februar pišu o saradnji Kine i Srbije nakon sastanka predsednika tih zemalja Aleksandra Vučića i Si Djinpinga i drugim temama.

ALO – O karikaturi tenisera Novaka Djokovića čija je poseta predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću iskorišćena za predizbornu kampanju Srpske napredne stranke „Noleta bacili u blato“. O Vučićevoj poseti Pekingu „Kina otvara svoje tržište za Srbiju“.

BLIC – List na naslovnici najavljuje tekst o rezultatima istraživanja sprovedenog tokom pandemije „Sa kakvim problemima su se susretale porodilje u doba korone“. O novim članovima Srpske napredne stranke „Uz Vučića i dr Grujičić, Lazar Ristovski, Jovan Kolundžija, Nataša Tasić i Sanja Kerkez“.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kini „Prijateljstvo Kine i Srbije jače od svih pritisaka“. List piše o tome šta će naprednjaci poveriti aktuelnom zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću u pripremi za izbore „Vesić desna ruka Vučiću za kampanju“.

KURIR – O nalazima istrage o zločinima kriminalne organizacije Veljka Belivuka osumnjičenog za najteža krivična dela list piše pod naslovom „Monstrum“. O savetima epidemiologa „Ne potcenjujte omikron soj korone“.

POLITIKA – Za list govori generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Vladimir Vasić „Ukrupnjivanje banaka je dobro za klijente“. O odnosima Srbije i Kine „Do kraja godine ugovor o slobodnoj trgovini“.

SRPSKI TELEGRAF – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kini i novim investicijama koje je najavio kineski predsednik „Si Djinping: Srpska roba bez barijera“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar