U trendu

Naslovne strane za nedelju, 7. februar 2021. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 7. februar, pišu o pritvoru koji je odredjen Veljku Belivuku i ostalim članovima grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela, a najavljuju intervjue sa ministrima Darijom Kisić Tepavčević i Nebojšom Stefanovićem.

ALO – „Velji Nevolji preti doživotna“, o istrazi i saslušanju osumnjičenih za brojna krivična dela. List prenosi i poruku premijerke Srbije Ane Brnabić sa predstavljanja rezultata 100 dana rada Vlade „Onaj ko je radio za državu, a štitio kriminalce, neće biti zaštićen“.

BLIC – Vakcine i karantini spasili su milione života „Kako su u prošlosti pobedjivane pandemije“. „Uspon i pad Velje Nevolje“, o vodji grupe koja je uhapšena u velikoj akciji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Belivukova mučionica u Ritopeku“, o tome da se traga za skrovištima grupe Belivuka. Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević: „Država će učiniti sve da spreči otpuštanja“.

KURIR – Pod naslovom „Mesto zločina“, list piše o kući u Ritopeku u kojoj policija traga za dokazima protiv Veljka Belivuka. O 100 dana rada Vlade „Ana Brnabić: Veće i bogatije zemlje danas uče od Srbije“.

POLITIKA – Tema nedelje „Da li će regruti ponovo u kasarne“. Ministar odbrane Nebojša Stefanović „Odluka o obaveznom vojnom roku do oktobra“. „Klan Velje Nevolje sumnjiči se za tri ubistva, drogu i oružje“, piše list o uhapšenima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar